Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | iPhone SE Plus очікується в другій половині 2021 року
Новини
1762

iPhone SE Plus очікується в другій половині 2021 року

Уже в наступному році ми зможемо отримати iPhone SE Plus. За повідомленнями аналітиків, компанія Apple працює над створенням збільшеною версією бюджетного смартфона, але через пандемію змушена відкласти презентацію. Переходьте до нас і читайте, що вже відомо про новинку!


iPhone SE Plus очікується в другій половині 2021 року


iLounge в Telegram

Ще до виходу iPhone SE 2020 року, з'являлася інформація про кількох розмірах цього смартфона. Побачили ми тільки 4,7-дюймову модель. Невже аналітики помилялися?

За звітами Мінг-Чі Куо, компанія Apple розробляє серію пристроїв для лінійки iPhone SE . Якщо раніше він сподівався побачити iPhone SE Plus (не офіційна назва) в першій половині 2021 року, то зараз пересунув передбачувану дату на кінець того ж 2021 року.

iPhone SE Plus очікується в другій половині 2021 року

Новий смартфон повинен отримати 5,5 або 6,1-дюймовий екран. Примітно, очікується повноекранний дисплей, який можна порівняти з поточної флагманської лінійкою iPhone.

У зв'язку з цим, можна сподіватися на вбудований сканер FaceID? На жаль немає. Купертіновци залишать сканер відбитку пальців Touch ID, але вмонтують його в кнопку харчування на правій грані смартфона.

Поки немає навіть припущень про можливу ціну iPhone SE Plus. Якщо спиратися на останню новинку, що вийшла недавно за 399 $ в базовій версії, то і реліз 2021 року має стати одними з найдоступніших рішень серед пристроїв Apple.

iLounge в Telegram