Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple додасть бездротову та реверсивну зарядки в iPad Pro 2022
Новини
2295
Софія Старк

· 4 Червня 2021

Apple додасть бездротову та реверсивну зарядки в iPad Pro 2022

Видавництво Bloomberg повідомило, що компанія Apple працює над тим, щоб додати у нові iPad Pro 2022 бездротову та реверсивну зарядку.



Apple додасть бездротову та реверсивну зарядки в iPad Pro 2022


iLounge в Telegram

Новий iPad Pro 2022 може отримати бездротову зарядку. З чуток, що виходить від перевіреного видавництва Bloomberg, Apple хоче замінити алюмінієву кришку нових iPad на скляну, а також додати у конструкцію технологію бездротової зарядки.

Поки робота над технологією все ще на початковій стадії. Як ми пам'ятаємо, вперше бездротова зарядка з'явилася на iPhone 8 і після цього компанія впроваджувала її в усі наступні iPhone. Тепер, схоже, настав час iPad.

Також Bloomberg повідомляють, що нові iPad Pro 2022 отримають ще одне поліпшення реверсивну зарядку. Вона дозволить вам заряджати AirPods від iPad. Чутки про додавання реверсивної зарядки ходять ще з часів релізу iPhone 11, але вона так і не з'явилася ні на одному пристрої компанії.

При цьому дебют зворотної зарядки на iPad Pro здається дуже правдоподібним. Так було з LiDAR. Спочатку його поставили на нові «прошки», а вже після впровадили в iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max.

Джерело: MacRumors

iLounge в Telegram