Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Як налаштувати головний екран iPhone 13 під Android
Новини
2630

· 14 Квітня 2023

Як налаштувати головний екран iPhone 13 під Android

Розповіли, як налаштувати iPhone 13, щоб він був схожий на Андроїд.



Як налаштувати головний екран iPhone 13 під Android


iLounge в Telegram

Вже довгий час триває боротьба між Android та iOS. Обидві операційні системи перебувають у постійній конкуренції. При цьому Android завжди славився своєю кастомізацією, а iOS – конфіденційністю.

З кількома трюками ви можете отримати айфон 13 з екраном, як на Android і вам не потрібен буде ще один смартфон. Ось як це зробити.

1. Використовуйте віджети Google на iPhone

Як налаштувати головний екран iPhone 13 під Android

Найпростіший спосіб зробити екран iPhone 13 схожим на Android – використовувати віджети. Наприклад, додавши віджет погоди на головний екран iOS, ви зможете завжди знати актуальну погоду у своєму місті. Ви також можете використовувати програми Google на своєму iPhone і додати деякі з найкращих віджетів для Android.

Віджети Google не обмежуються пристроями Android, і ви можете додати їх на свій iPhone, щоб ваш домашній екран виглядав як Android.

2. Налаштування іконок програм на iPhone

Налаштування іконок програм на iPhone

Хоча Apple не пропонує вбудованого рішення для зміни іконок iPhone, ви можете використовувати програму "Команди" для створення іконок програм. Однак це лише ярлик для відкриття програми, а не сам вихідний файл програми.

Хоча створення ярликів по одному може зайняти багато часу, в App Store можна знайти безліч додатків, які спрощують це завдання. Деякі програми для налаштування домашнього екрану iPhone включають Widgetsmith для віджетів та Brass для іконок додатків.

3. Встановіть інші клавіатури

Встановіть сторонні клавіатури, наприклад Gboard

Android завжди був у центрі уваги завдяки своїм чудовим клавіатурам. Однак ви також можете встановити інші програми клавіатури для iOS, наприклад, Gboard.

Ця програма дає вам доступ до функцій, які недоступні у стандартній клавіатурі iOS. Використання сторонньої клавіатури на iPhone може здатися дивним, але це простий спосіб додати більше функціональності вашого пристрою.

Ви можете завантажити та встановити Gboard із App Store на свій iPhone 13, а після встановлення необхідно надати їй повний доступ.

4. Використовуйте Google Chrome як основний браузер

Використовуйте Google Chrome як браузер за промовчанням

За замовчанням, навіть якщо у вас встановлений Chrome, ваш iPhone вважатиме браузером за замовчуванням Safari. Однак ви можете змінити це досить швидко.

Достатньо перейти до "Параметрів" на iPhone, прокрути вниз і натиснути на Chrome. Потім виберіть меню "Браузер за замовчанням" і активуйте Chrome.

Висновок

Персоналізація головного екрану iPhone під Android може стати цікавим та захоплюючим способом запропонувати телефону нове життя. Використовуючи віджети Google, Smart Stack, сторонні програми для клавіатури та Chrome як браузер за замовчуванням, ви можете надати своєму iPhone вигляд пристрою Пндроїд та здивувати друзів.

Пам'ятайте, що ключ до того, щоб ваш головний екран виглядав як Android, це дотримання стилістики Material You, як в Android 12. Використовуйте папки для впорядкування програм і залишайте на головному екрані лише необхідні. Доклавши трохи зусиль та творчого підходу, ви зможете надати своєму iPhone індивідуальності.

iLounge в Telegram