Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Sony несподівано показали новий Dualshock!
Новини
1421

Sony несподівано показали новий Dualshock!

Компанія Sony представила нові фірмові контролери. Ми розповімо про всі зміни та переваги нового покоління. Залишається чекати презентацію самої приставки.


Sony несподівано показали новий Dualshock!


iLounge в Telegram

У 2020 році геймери чекають нове покоління консолей від Sony і Microsoft. Якщо дрібном'який були досить відкритими з аудиторією, то з японців вдавалося вивуджувати інформацію по крихтах. До сих пір, ми навіть не бачили дизайн майбутньої PlayStation 5.

Окремо користувачів цікавив вид майбутніх контролерів. Кількість здогадок про його конфігурації перевищувало всі можливі межі. Sony вирішила піти цікавим шляхом і спочатку показала саме контролери.

Sony несподівано показали новий Dualshock!

Оновили не тільки сам контролер, але і його назва. Це буде не Dualshock 5, а DualSence.

Інформація з'явилася в офіційному блозі компанії, тому все достовірно. Дизайн досить сильно освіжили, але за заявою виробника, залишили все улюблене користувачами.

Головні поновлення:

  1. Нова тактильна віддача.
  2. Адаптивні тригери L1 і L2.

Все це зроблено з прицілом на новий ігровий досвід. Віддача дозволить краще розуміти, за якими поверхнях пересувається персонаж, а тригери допоможуть краще зрозуміти вчинені дії. Наприклад, складність натягу тятиви лука.

Sony несподівано показали новий Dualshock!

Сам дизайн став більш ергономічним, чимось навіть схожим на контролери X-Box. Не забули збільшити обсяг акумуляторів. Замінили кнопку Share на кнопку Create, але функція створення скріншота і його автоматичної публікації залишилася. Не виключено, що може з'явитися додатковий функціонал.

В DualSense з'явиться набір вбудованих мікрофонів, щоб гравці могли спілкуватися без гарнітури. Що стосується кольорів, то їх буде всього два. Комплектний контролер буде чорним, а купити можна буде білий.

iLounge в Telegram