Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Smart Battery Case для iPhone 11 вивчили під рентгеном
Новини
1162
Софія Старк

· 27 Листопада 2019

Smart Battery Case для iPhone 11 вивчили під рентгеном

Поклали  Smart Battery Case для iPhone 11 під рентгенівські промені і дізналися, що  він ховає всередині.


Smart Battery Case для iPhone 11 вивчили під рентгеном


iLounge в Telegram

Smart Battery Case для iPhone 11 під рентгеном
Якщо ви думаєте, що Smart Battery Case для iPhone 11 з його дивовижною кнопкою для фотографій це чергова « магія » від Apple , то ми поспішаємо вас розчарувати, адже рентгенівський знімок цього чохла показав нам цю функцію у всій красі.

Насправді в iPhone 11 немає і ніколи не було кнопок, які можуть робити швидкі знімки: як ви знаєте для цього потрібно було розблокувати телефон або свайпнуть убік, щоб перейти в меню вбудованої камери і тоді вже можна було керувати знімками і швидкими операціями до них.

Але новому чохлі Smart Battery Case для всієї серії iPhone 11 така кнопка з'явилася і, насправді, спочатку здавалося, що це якась магія, а не технології. Але рентгенівський знімок, зроблений X-ray wizards at Creative Electron, розставив все по місцях.

Smart Battery Case для iPhone 11 під рентгеном

Виявляється, що компанія Apple розмістила у всередині корпусу невелику друковану плату з тонкою гнучкою ланцюгом для підключення (шлейф), через порт Lightning, до камери безпосередньо.

Smart Battery Case для iPhone 11 під рентгеном

Smart Battery Case для iPhone 11 під рентгеном

Ось і все ніякої магії, але скільки дизайну і технологій таїться в звичайному силіконовому корпусі для телефону, який складається з: ємною батареї на 10,9 Вт. Розділеної на дві осередки; індуктивної зарядної котушки; маленької плати з прохідним портом для підключення Lightning.

Дуже цікаво і те, як працює кнопка: завдяки спеціальній програмі вона виключає випадкові натискання в кишені. Тому що для того, щоб активувати її потрібно трохи потримати кнопку, а після використовувати.

До того ж кнопка для камери зменшує механічні помилки, які можуть статися, коли ви натискаєте кнопки камери для того, щоб зробити знімок в додатку камери. Куди простіше впоратися з однією кнопкою, ніж намагатися не потрапити в на кнопку включення.

Джерело iFixit

iLounge в Telegram