Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Siri назвала дату презентації Apple 2021
Новини
1016
Софія Старк

· 13 Квітня 2021

Siri назвала дату презентації Apple 2021

За словами Siri, майбутня подія від Apple відбудеться 20 квітня. На ньому можуть нарешті показати трекери AirTag!



Siri назвала дату презентації Apple 2021


iLounge в Telegram

Зазвичай віртуальна помічниця Siri дуже мовчазна щодо нових продуктів або івентів від Apple. Але для MacRumors вона, схоже, зробила виняток. І вирішила повідомити про те, що майбутня презентація відбудеться 20 квітня.

Цікаво, що компанія ще не оголосила про це. Можливо, сьогодні, в Купертіно, анонсують майбутню презентацію або ж нові пристрої презентують пресрелізом уже 20 квітня.

До слова, багато інсайдерів припускали, що презентація буде саме в кінці місяця. Таким чином варіативними були або 20, або 27 квітня, адже Apple зазвичай представляє нові пристрої у вівторки. Схоже, що Купертіно зупинилися на 20 квітня.

На новому івент можуть показати багато цікавих оновлень.

Оновлені iPad Pro

Siri заспойлерити дату презентації Apple 2021

Згідно з останніми чутками, оновлені iPad Pro 2021 майже нічим не будуть відрізнятися від попередньої версії. За винятком упровадження 5G, який у нас буде не доступний, ну й оновленого екрана, вдосконаленого технологією miniLED. Також може змінитися розташування динаміків.

Ходять чутки, що 12,9-дюймова версія буде випускатися в обмеженій кількості, можливі затримки з постачанням, через брак контролерів для дисплеїв.

Вихід AirTag

Siri заспойлерити дату презентації Apple 2021

Трекер AirTag ми чекаємо ще з весни минулого року. Apple вже зробила всі запобіжні заходи щодо антимонопольних позовів, запровадивши в оновлення iOS 14.5 можливість пошуку сторонніх аксесуарів через «Локатор». Так що очікуємо нові трекери з великою надією.

Офіційна публічна iOS 14.5 і watchOS 7.4

Siri заспойлерити дату презентації Apple 2021

iOS 14.5 і watchOS 7.4 повинні нарешті з'явиться, адже вже вийшла сьома бета й користувачі не можуть більше чекати. Нам презентують розблокування iPhone через Apple Watch, нові смайлики, пошук сторонніх предметів через «Локатор» і багато іншого.

Аксесуари

Нові весняні аксесуари вже на підході. Поки ми знаємо тільки про нові силіконові чохли з MagSafe. Але не виключено, що Apple додасть і нові ремінці, і аксесуари для AirTag, і можливо щось цікаве для iPad Pro 2021. Так що чекаємо оновлених кольорів та цікавих рішень.

Siri заспойлерити дату презентації Apple 2021

Дуже цікава доля PowerBank виробництва Apple з підтримкою MagSafe. Буде круто, якщо Купертіно представить і його.

Висновок

Слова Siri без офіційних запрошень ще нічого не означають, але ми сподіваємося, що Apple розішле запрошення сьогодні. Звичайно ж, якщо захід буде онлайн, за всіма канонами, як і презентація восени. Якщо це буде пресреліз, тоді ми нічого не побачимо аж до 20 квітня.

У будь-якому випадку, ми тримаємо вас у курсі подій і сподіваємося, що нарешті покажуть AirTag!

Джерело: MacRumors

iLounge в Telegram