Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Проектори Wanbo - краще поєднання технологій та дизайну
Новини
1517

Реклама · 11 Березня 2024

Проектори Wanbo - краще поєднання технологій та дизайну

Домашній проектор від Wanbo – саме те, що потрібно для перегляду будь-якого контенту. Чітке зображення подарує найкрутіші враження.



Проектори Wanbo - краще поєднання технологій та дизайну


iLounge в Telegram

Що може бути приємнішим, ніж влаштувати затишний перегляд цікавого фільму у сімейному колі? Або розслабитись після важкого робочого дня і відволіктись від проблем, поринувши у світ пригодницьких відеоігор? Якщо рамки монітора або екрана вам вже тиснуть, значить, настав час розсувати візуальні кордони – і мультимедійний проектор Wanbo у цьому допоможе!

Різноманіття моделей портативних проекторів для кращого розуміння ваших потреб

Ті часи, коли домашній проектор використовували виключно задля перегляду фотознімків та фільмів, минули. Тепер цей девайс виводить на новий рівень задоволення від проходження відеоігор, перегляду спортивних передач або показу презентацій.

Компанія Wondertech.UA попіклувалась про те, щоб кожен клієнт знайшов свій портативний проектор, який максимально відповідає його запитам. І тому отримала ексклюзивні права на продаж продукції бренду Wanbo! Поговоримо про найпопулярніші моделі міні проектора.

Wanbo T2 MAX NEW

Компактні габарити домашнього проектора забезпечать ідеальну інтеграцію девайсу в будь-який інтер’єр. Сучасний дизайн приковує погляди, а легка вага дарує зручність у використанні.

Потужності Wanbo T2 MAX NEW достатньо для того, щоб комфортно переглядати фільми чи серіали без спотворення картинки та звукової доріжки. Ба більше, ця модель ідеально підійде для демонстрації презентацій в межах офісу, конференц-зали або навіть на відкритому повітрі, оскільки достатньо мобільна та ергономічна.

Wanbo Mozart 1

Ще одна модель, компактність якої доповнює її інноваційність та універсальність. Чим же такий особливий Mozart 1? Технологією Pixelpro 5.0, завдяки якій забезпечується не тільки чіткість зображення, а ще й висока стабільність картинки по всій площі екрану.

Кінематографічний ефект, що створює проектор, занурить вас у світ пригод та перевершить усі очікування! Внутрішні динаміки збагатять візуальний ряд потужністю і чистотою аудіодоріжки. Тож кіногурманам особливо радимо придивитися до цієї моделі.

Wanbo X2 MAX

Домашній проектор, який не тільки прикрасить простір, а ще й подарує незабутні відчуття під час перегляду улюбленого контенту. Модель – справжня знахідка для поціновувачів дійсно якісного візуала.

Підвищена різкість і контрастність, збалансована прозорість і насиченість кольорів, чистота та природність зображення – саме те, що потрібно для вашого естетичного задоволення! Райдужні переливи крапель роси на футбольному газоні або ж чудернацький візерунок на крилах комашки – деталізація в цьому міні проекторі сягає найвищої точки.

Wanbo X5

Бажаєте опинитися в персональному кінотеатрі преміум класу, не встаючи з дивану? Малюк Wanbo X5 до ваших послуг! Надсучасна модель мультимедійного проектора – мастхев для створення потрібної атмосфери. Девайс ефективно працює як при денному, так і при штучному освітленні, а тому якісно виводить зображення на поверхню.

Зручність використання Wanbo X5 забезпечується спеціальною технологією автофокусу, тобто немає потреби в ручних налаштуваннях. Просто увімкніть міні проектор – і насолоджуйтесь!

Wanbo T6 MAX

Якщо ви шукаєте портативний проектор із Full HD якістю, майже двокілограмова крихітка Wanbo T6 MAX – саме те, що вам потрібно! Серед особливих характеристик, на які варто звернути увагу, – голосове управління за допомогою зручного контролера.

Розмаїття попередньо встановлених програм, включаючи Disney+ і HULU, відкриває вам доступ до якісного контенту, що ідеально відтворює ця модель проектора Wanbo. Автофокусування здійснюється за допомогою пульту, а значить, вставати з дивану не доведеться :)

Wanbo TT 650 ANSI

Мегастильний та ультрасучасний проектор Wanbo TT 650 ANSI у чорному кольорі – беззаперечне довершення будь-якого інтер’єру. Мала вага та ергономічні габарити дозволять встановити девайс у будь-якому місці, подарують легкість і задоволення у використанні.

Технологія HDR10 покращує колір картинки та її контрастність. Навіть в умовах слабкого освітлення приміщення цей апарат забезпечує деталізацію та чіткість зображення, а доступна ціна – ще один плюсик в скарбничку його переваг. Цю модель можна розглядати і як проектор для дитини.

Wanbo Mini 720P

Назва говорить сама за себе – міні проектор за смішною ціною, але потужний та витривалий! Легкий пристрій, який зручно носити в одній руці завдяки всього лиш 650 грамам ваги. Ідеально підійде в ролі проектора для дитини як для навчання, так і для розваг.

Вбудована технологія розсіювання світла береже очі та позбавляє негативних відчуттів при довгому перегляді мультимедіа. Потужні динаміки домашнього проектора чудово відтворюють аудіодоріжки, а тому немає потреби додатково під'єднувати інше аудіообладнання.

Супутні аксесуари для комфортної взаємодії з проектором Wanbo

Щоб забезпечити вам високий рівень досвіду користування кожною моделлю проектора Wanbo, Wondertech.UA пропонують широкий вибір додаткових аксесуарів. Ознайомимось разом?

Складаний підлоговий штатив-трипод для домашнього проектора Wanbo

Маєте проблему із розміщенням проектора Wanbo? Штатив – саме те рішення, яке ви шукаєте! Встановіть на триподі проектор для дитини та не хвилюйтеся щодо стабільної фіксації девайсу! А плавне обертання пристрою на 360 дозволить встановити його у будь-якому місці.

Полотно для проектора Wanbo Anti-Light Curtain

Звісно, міні проектор можна направляти на стіну чи стелю за умови їх ідеальної фактури та білизни. Якщо ж інтер’єр приміщення не має таких можливостей, краще придбати полотно. Особливо необхідно це для портативного проектора. Так ви покращите якість зображення, а разом із тим посилите враження від якості зображення.

Трипод для камер та проектора Wanbo

Компактний, а тому і вкрай зручний трипод дозволяє встановлювати домашній проектор на будь-якій поверхні. Універсальність використання такої триноги полягає в тому, що вона сумісна з різними девайсами. Тепер розміщення смартфона, камери або міні проектора – не проблема, якщо ви маєте штатив, а інтуїтивне налаштування не спричинить труднощів у використанні.

А як же транспортувати та зберігати проектор Wanbo? І тут Wondertech.UA. має рішення!

Сумка для транспортування портативного проектора

Стильний аксесуар, що забезпечує надійність зберігання вашого домашнього проектора. Сумка виконана із водонепроникної тканини, а тому ви можете не боятись, що пристрій буде пошкоджений під час переноски. М’яка підкладка збереже девайс від ударів та пилу, тому його зручно брати в будь-які подорожі – хоч на піжамну вечірку до друзів, хоч у похід в гори!

Проектор Wanbo – вражаюче поєднання якості зображення, стильного дизайну та доступної вартості. Якщо ви шукаєте дійсно класний міні проектор для домашнього чи офісного використання або проектор для дитини – Wanbo стане правильним вибором.

iLounge в Telegram