Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Parrot анонсували 13 нових мінідронов
Новини
1364

Parrot анонсували 13 нових мінідронов

Нова серія з 13 нових мінідронов від Parrot була анонсована зовсім недавно. Це розширена колекція з "водних", літаючих і Швидкісний пристроїв. Детальніше всередині!


Parrot анонсували 13 нових мінідронов


iLounge в Telegram

Відома компанія, що займається розробкою всілякої техніки, оголосила про створення серії з 13 мінідронов, включаючи дві, що працюють на воді, моделі. Нова колекція включає в себе шість нових "підскакує" дронів, включаючи Diesel, Buzz, і Marshall, оснащених пристроями нічного бачення і світлодіодами змінної інтенсивності, і здатних працювати вночі. Також в цю серію входять швидкісні моделі Max, Tuk-Tuk, і Jett, здатні набирати швидкість в 13 км /год (8.1 миль /год). Підсерія з п'яти нових літаючих дронів, куди входять Blaze, Swat, і Mc Clane, здатних літати вночі і перевозити невеликі вантажі, які оснащені світлодіодами з регульованою яскравістю, і біжать вогнями освітлення для маневрування в темряві, і Travis і Mars, здатні перевозити легкі вантажі , наприклад іграшки та блоки LEGO. Варто доповнити, минулорічні Jumping Sumo і Rolling Spider нічим не поступаються новинкам.

Дві "водні" моделі Orak і Newz, являють собою нову тенденцію розробок в Parrot. Ця пара літаючих дронів здатна сісти на поверхню озера або басейну, і почати плисти на максимальній швидкості 5.4 вузлів (2.78 милі в годину), з можливістю різко повертати без ризику перекинутися. Всі нові дрони оснащені стандартними камерами і датчиками, і управляються за допомогою фірмового додатка FreeFlight3 через службу WiFi, з таких пристроїв як iPhone, iPad або iPod touch. Ціна нових дронів очікується в діапазоні від 110 до 225 доларів. Хоча в Parrot не назвали конкретну дату початку випуску цих іграшок, очікується, що прес-захід в Торонто, яке пройде пізніше в цьому місяці, розкриє більше деталей про плани компанії щодо нової серії дронів.

iLounge в Telegram