Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Ноутбуки Dell вміють по-особливому працювати з iPhone
Новини
679

Ноутбуки Dell вміють по-особливому працювати з iPhone

Компанія Dell попрацювала над спрощенням взаємодії між своїми ноутбуками і смартфонами iPhone. Вона випустила додаток Dell Mobile Connect, яке дає можливість отримання повного дистанційного контролю пристроїв.


Ноутбуки Dell вміють по-особливому працювати з iPhone


iLounge в Telegram

Багато користувачів комп'ютерів мають потребу в постійному обміні даними зі смартфоном. Якщо з телефонами по операційною системою Android це досить просто, то iPhone досить проблематично здружити з пристроями на Windows.

Компанія Dell розробила додаток для ОC Windows — Dell Mobile Connect. Воно дозволяє в режимі реального часу просто претасківать потрібні зображення в ПК з смартфона iPhone.

Ноутбуки Dell вміють по-особливому працювати з iPhone

Також, з'явилася можливість працювати на ноутбуці з встановленими на iPhone додатками і дубляж приходять повідомлень. Додатково користувач зможе відповідати з ПК на телефонні дзвінки.

Звичайно, Dell Mobile Connect працює не з усіма пристроями під керуванням Windows. Поки додаток доступний тільки на ноутбуках компанії Dell, випущених не пізніше 2018 року і вимагають з'єднання Blutooth.

Сама компанія називає такі лінійки пристроїв, що підтримують нову функцію: G Series, Alienware, Inspiron, XPS і Vostro. Для iPhone, додаток можна безкоштовно завантажити з App Store .

iLounge в Telegram