Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Monobank запустив Mono Invest
Новини
10010
Андрій Виноградов

· 24 Січня 2022

Monobank запустив Mono Invest

Monobank запустив програму під назвою Mono Invest. З її допомогою користувачі зможуть інвестувати в акції великих компаній та ETF фонди.



Monobank запустив Mono Invest


iLounge в Telegram

Monobank запускає мобільний додаток під назвою Mono Invest, який дозволить власникам смартфонів на iOS та Android купувати та продавати акції різних компаній. Звичайно, у списку будуть цінні папери таких гігантів як Apple, Google, Tesla, Amazon та інші.

На цей момент програма вже доступна в App Store та Google Play. Однак для того, щоб авторизуватися в Mono Invest користувачам доведеться отримати спеціальне запрошення — програма поки що працює в тестовому режимі. Але на функціональні можливості Mono Invest це не впливає.

Як отримати запрошення до Mono Invest

  1. Відкрити програму Monobank.
  2. Перейти до розділу Ще — Акції.
  3. Натиснути на кнопку «Хочу спробувати першим».
Mono Invest

Після цього залишиться тільки дочекатися запрошення. Воно прийде на електронну адресу.

Платформа Mono Invest була запущена разом із європейським брокером Exante. Останній працює на всіх основних світових майданчиках і дозволяє торгувати акціями компаній зі списку S&P 500, а також інвестувати в ETF фонди.

Mono Invest

Вся торгівля у Mono Invest проходитиме у доларах США. При цьому за введення та виведення коштів користувачам доведеться заплатити лише 0,3% (але не менше $ 1) від суми операції. До кінця березня, поки програма знаходиться на стадії бета-тесту, діятиме пільговий тариф — 0,01% від суми.

Джерело: monobank

iLounge в Telegram