Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Слух: MacBook Pro 2021 з mini-LED можуть вийти цієї осені
Новини
1442
Андрій Виноградов

· 4 Червня 2021

Слух: MacBook Pro 2021 з mini-LED можуть вийти цієї осені

Мережеві джерела повідомляють про те, що в цьому році Apple все ж може випустити MacBook Pro з mini-LED дисплеєм. Спеціально для цього компанія навіть знайшла нового постачальника.



Слух: MacBook Pro 2021 з mini-LED можуть вийти цієї осені


iLounge в Telegram

Згідно з інформацією від тайваньського ресурсу DigiTimes, компанія Apple не відмовилася від ідеї випустити MacBook Pro з mini-LED дисплеєм. Причому анонс оновленої «прошки» повинен статися у другій половині поточного року. Автори DigiTimes стверджують, що спеціально для реалізації цього амбітного плану Apple навіть знайшла нового постачальника mini-LED екранів. Їм стала Osram Opto Semiconductors — велика компанія з Німеччини.

Варто відзначити, що ще недавно DigiTimes повідомляли про зсув термінів виходу «прошок» з просунутими дисплеями на наступний рік. Передбачалося, що затримка пов'язана з нестачею деталей. На сьогодні саме через проблеми на виробництві Apple не вдається повністю задовольнити попит на iPad Pro з mini-LED.

MacBook Pro 2021 LED

До того ж, якщо вірити джерелам Марка Гурмана з Bloomberg, то анонс нових MacBook Pro має відбутися на WWDC 2021. Про це заявляють й інші джерела. Правда, ніхто не говорить про те, що у ноутбуках буде mini-LED екран. Усі сходяться на думці, що новинки зміняться зовні, а також отримають більше портів. Зокрема, в MacBook Pro повинен буде повернутися магнітний роз'єм для зарядки і HDMI.

Однак не можна виключати і той факт, що і DigiTimes, і Bloomberg можуть виявитися праві. Можливо, Apple справді готується показати свої перші MacBook з mini-LED екранами, і їх анонс відбудеться на WWDC 2021. Однак у продажі новинки з'являться тільки восени. У минулому Apple вже не раз робила подібним чином. Можна згадати той же iMac Pro. Топовий яблучний моноблок був представлений на WWDC 2017, а у продажі став доступний тільки у грудні.

MacBook Pro 2021 LED

Але є й інший варіант. Apple може підготувати кілька моделей MacBook Pro і «рознести» їх анонси на різні дати. Так, наприклад, на WWDC 2021 компанія покаже доступніші ноутбуки з процесором M2 і великою кількістю портів, але без Touch Bar і mini-LED, а вже восени світ побачать поліпшені та дорожчі «прошки», у яких будуть зібрані всі топові технології.

Джерело: DigiTimes

iLounge в Telegram