Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | GoodNotes отримає універсальну версію для iPhone, iPad і Mac
Новини
2862

GoodNotes отримає універсальну версію для iPhone, iPad і Mac

Нарешті запрацювала можливість об'єднувати додатки користувачів техніки від компанії Apple. Проект Catalyst вже заробив, а першопрохідцем в ньому стали хлопці з GoodNotes. Тепер користувачі зможуть користуватися заметочніком на всіх платформах в однаковому інтерфейсі і загальним функціоналом.


GoodNotes отримає універсальну версію для iPhone, iPad і Mac


iLounge в Telegram

Ще на WWDC 2019, компанія Apple заявила про бажання максимально спростити для розробників портирование їх продуктів на різні пристрої. Це потрібно для простого і швидкого перенесення програм Mac на iPad і назад. Проект став відомий під кодовою назвою Catalyst.

Реальні можливості командам розробників надали тільки кілька тижнів тому. Одним з перших портіруемость додатків став GoodNotes, багатьом полюбився заметнік.

Тепер користувачі можуть використовувати додаток на iPhone, iPad і Mac, а заплатити один раз 7,99 $. Саме зміна не торкнулося функціоналу, це скоріше про здешевлення додатків.

GoodNotes отримає універсальну версію для iPhone, iPad і Mac

Команда GoodNotes задоволена результатом, але у них знайшовся привід поскаржитися на Apple. Користувач не зможе об'єднати вже куплене додаток на macOS з аналогом на iOS /iPadOS.

Якщо програма на macOS була куплена раніше, її потрібно видалити і безкоштовно встановити заново. Такий же проблеми з iOS /iPadOS немає.

Також, якщо Ви купували тільки версію для macOS, вона продовжить працювати, але не отримає оновлень. Таким користувачам, яких за твердженнями хлопців з GoodNotes меншість, доведеться зробити повторну покупку, якщо вони хочуть отримати підтримку на всіх пристроях.

iLounge в Telegram