Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Нові чохли для iPad Air від Belkin, Grove і Speck
Новини
1724

Нові чохли для iPad Air від Belkin, Grove і Speck

Нові чохли для Apple iPad Air вже представлені на сайтах Speck, Belkin і Grove. Їх наявність очікується вже найближчим часом.


Нові чохли для iPad Air від Belkin, Grove і Speck


iLounge в Telegram

Багато відомих компаній, що займаються виробництвом аксесуарів для техніки Apple вже представили свої перші чохли для iPad Air , в числі яких значаться такі відомі бренди, як Belkin, Grove і Speck. У той час як багато хто з цих чохлів є простими римейками для нового пристрою, деякі продукти є абсолютно новим товаром, складається навіть таке враження, що компанії спеціально чекали нового планшета Apple, щоб випустити для нього новенький аксесуар. Так, скажімо, компанія Belkin ввела багато нових продуктів, включаючи три клавішних чохла: Qode Ultimate Keyboard Case ($ 129), Qode Thin Type Keyboard Case ($ 100) і Qode Slim Style Keyboard Case ($ 80). Крім того, компанія представила також і два нових цікавих чохла-папки з підставкою - FreeStyle Cover (60 $) і LapStandCover (60 $). Всі аксесуари вже скоро очікуються в продажу, в тому числі і у нас в магазині.

belkin ipad air чохли

Компанія Grove представила Wood Smart Case (99 $) для iPad Air, легкий складаний чохол з бамбука і клена, який також діє і як своєрідна підставка. Чохол надійде в продаж через місяць-півтора, як значиться на сайті виробника.

чохол grove wood для ipad air

Компанія Speck випустила перепроектований чохол StyleFolio (40 $) для iPad Air. Новий StyleFolio представлений в 14 нових дизайнах, які також скоро будуть представлені на сайті для замовлення. Інші компанії також ввели версії своїх старих чохлів для iPad Air, найпопулярніших в першу чергу.

iLounge в Telegram