Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple запускає програму самостійного ремонту в Європі
Новини
1551
Поліна Харченко

· 6 Грудня 2022

Apple запускає програму самостійного ремонту в Європі

Apple оголосила про запуск програми самообслуговування у Європі, яка вперше поширилася за межі США.



Apple запускає програму самостійного ремонту в Європі


iLounge в Telegram

Тепер такі країни як Польща, Бельгія, Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Швеція та Великобританія зможуть купувати оригінальні деталі від Apple та звертатися з питань ремонту до магазинів самообслуговування Apple Repair Store.

Apple каже, що клієнти, які бажають провести ремонт пристрою самі, зможуть зробити найпоширеніші ремонтні роботи для серій iPhone 12 та iPhone 13, а також ноутбуків Mac із чіпом Apple Silicon.

Для того, щоб розпочати ремонт свого пристрою, клієнти повинні ознайомитися з посібником з ремонту для свого пристрою. Потім користувач може замовити необхідні деталі та інструменти в магазині самообслуговування та розпочати ремонт. Всі інструменти та деталі, що пропонуються в магазині, проходять випробування для забезпечення якості, безпеки та надійності.

Також компанія Apple може надати комплект за $49, він включає всі необхідні інструменти, які потрібні для ремонту.

Орендний комплект (йде безкоштовно) клієнт може використовувати протягом одного тижня, після чого його потрібно буде відправити назад до Apple. Такий спосіб оренди пропонує гнучкість для клієнтів, які не хочуть купувати інструменти для одного ремонту.

Компанія заявляє, що програма є частиною діяльності Apple для розширення доступу до ремонту. Проте Apple попереджає, що більшості клієнтів слід звертатися до професійних постачальників послуг з ремонту (Apple Store), щоб забезпечити безпечний і надійний ремонт своїх пристроїв.

Джерело: macrumors

iLounge в Telegram