Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple запатентувала MacBook з сенсорним екраном
Новини
1320
Софія Старк

· 17 Січня 2020

Apple запатентувала MacBook з сенсорним екраном

Компанія Apple знову дражнить нас новими патентами дивовижних технологій. Сьогодні вона представила патент на сенсорний екран для свого MacBook і технологію управління ним за допомогою погляду.


Apple запатентувала MacBook з сенсорним екраном


iLounge в Telegram

Apple запатентувала MacBook з сенсорним екраном
Компанія Apple є володаркою безлічі різних патентів на пристрої. Їх в буквальному сенсі дуже багато, тому що за день уряд США з патентних маркам може прийняти або відхилити до сотні патентів однієї тільки Apple.
Незважаючи на таке море патентів, Apple продовжує нас « дражнити » новими чутками, придумуючи щось на зразок Apple Pencil з тягне наконечником. Сьогодні компанія представила патент на сенсорний екран для MacBook .

Раніше дослідники Apple спростовували випуск макбука з сенсорним екраном, тому представлений патент, швидше за все, просто демонструє те, що компанія має таку технологію. Схоже, вони давно думають про неї і мають кілька варіантів подачі цього в своїх пристроях, але не випустять ноутбук із сенсорним екраном.

Але є деякі цікаві моменти, який компанія все ж може втілити в життя в найближчі рік або два це розпізнавання і стеження за очима користувача, а також використання голосових команд для кращого управління пристроєм. Чому це можливо? Тому що Apple вже представила кілька таких технологій в житті і це було б очевидним і корисним доповненням до них.

Також в своєму патенті Apple називає пристрої з трекпадами « застарілими », що можна припускати, що компанія готує якусь альтернативу для майбутніх MacBook.

Оригінал патенту США № 20200019367 ви можете переглянути тут .

Джерело appleinsider

iLounge в Telegram