Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple покращить знімки на iPhone за допомогою британського стартапу
Новини
1068
Софія Старк

· 13 Грудня 2019

Apple покращить знімки на iPhone за допомогою британського стартапу

Компанія Apple придбала британський стартап Spectral Edge, який займався розробкою технології поліпшення знімків, зроблених на смартфон (на основі штучного інтелекту).


Apple покращить знімки на iPhone за допомогою британського стартапу


iLounge в Telegram

Apple  поліпшить знімки на iPhone з  допомогою британського стартапу

Сьогодні, коли фотографія стала ключовою відмінністю на світовому ринку смартфонів, Apple намагається « тримати планку » і додає нові функції в камеру на iPhone . Доказом цього може бути трехмодульная камера на iPhone 11 Pro , який вийшов на початку цього року.

Також зовсім недавно стало відомо, що компанія Apple Inc. придбала британський стартап Spectral Edge Ltd., який займався розробкою технології для поліпшення покращує фотографії , зроблених на смартфони.

Ще не повідомлялося, як Apple збирається використовувати нові технології та патенти, якими раніше володіла британська компанія, тому що в Купертіно всі мовчать про нове придбання. Також ніхто з вищих в Apple не прокоментував дану покупку. Але, варто зауважити, що в останні роки Apple відкрила багато офісів в Кембриджі, щоб для працювати над штучним інтелектом для таких продуктів, як голосова помічниця Siri.

Технологія поліпшення знімків в компанії Spectral Edge також ґрунтувалася на штучному інтелекті, який змішував дані з інфрачервоного знімка і зробленої фотографією, аналізуючи при цьому місце розташування. Це діє і в нічному режимі, дозволяючи зробити фотографії більш чіткими і яскравими.

Скільки Apple обійшлася Spectral Edge не встановлено, але в минулому році ця ж компанія заявила, що отримала більше 5 мільйонів доларів чистого прибутку.

Джерело Bloomberg

iLounge в Telegram