Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple продали 2 мільярди iPhone
Новини
1370
Софія Старк

· 22 Вересня 2021

Apple продали 2 мільярди iPhone

Новий звіт говорить про те, що Apple продали 2 мільярди iPhone і в цьому все ще видно спадщину Джобса.



Apple продали 2 мільярди iPhone


iLounge в Telegram

Зовсім недавно був проданий 2 мільярдний iPhone. Коли раніше був проданий одномільярдний iPhone, компанія урочисто оголосила про це. Але в цей раз ніхто не влаштовував святкувань.

Apple продали 2 мільярди iPhone

Минуло 14 років з того часу, коли перший iPhone з'явився у магазинах. Він коштував 400 доларів. І через 14 років ви все ще можете купити базовий iPhone SE 2020 за 400 доларів, він буде актуальним і оновиться до останньої iOS 15.

Стів Джобс, свого часу побудував формулу, яка передбачає наявність чотирьох продуктів Mac для різних споживачів: споживчий настільний комп'ютер, споживчий ноутбук, професійний настільний комп'ютер, професійний ноутбук.

Те ж ми бачимо і з iPhone: у вас є вибір з чотирьох нових моделей, але при цьому по бажанні ви можете вибрати бюджетний iPhone SE (2020), актуальний iPhone 11, або одну з моделей iPhone 12.

Особливістю Apple через багато років залишилося те, що ви можете використовувати свій телефон ще 3-5 років. Але ви хочете купити останню модель, адже в ній є щось таке, що не отримають попередні версії.

При цьому ніхто не просив в Apple макрофільмування і кінематографічний режим. Але, як тільки ми отримуємо цю фішку, вона стає чимось буденним і бажаним для всіх.

Джерело: asymco

iLounge в Telegram