Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple дозволить окремо встановлювати оновлення конфіденційності
Новини
880
Софія Старк

· 16 Березня 2021

Apple дозволить окремо встановлювати оновлення конфіденційності

Вчора ввечері компанія Apple випустила четверту бета-версію iOS 14.5. У ній було виявлено прихований код, який вказує на те, що Apple незабаром може розділити встановлення оновлень конфіденційності та системи.



Apple дозволить окремо встановлювати оновлення конфіденційності


iLounge в Telegram

Вчора ввечері компанія Apple випустила четверту бета-версію iOS 14.5. У ній було виявлено прихований код, який вказує на те, що Apple незабаром може розділити установку оновлень конфіденційності та системи.

Зараз коли виходить нове оновлення iOS 14, користувач змушений його встановлювати цілком або ігнорувати. Багато тих хто не хоче оновлювати систему через додаткові функції та з особистих міркувань, разом з оновленнями, ігнорують поліпшення конфіденційності.

Apple дозволить встановлювати тільки поновлення конфіденційності

Але відповідно до прихованого коду, виявленому в четвертій беті iOS 14.5 незабаром Apple виправить цю проблему. Розробники 9to5mac виявили нове поліпшення, яке дозволить користувачеві завантажувати оновлення конфіденційності, ігноруючи при цьому встановлення інших оновлень системи.

Насправді, це не дуже схоже на Apple, яка любить просувати свої оновлення і веде облік того, скільки пристроїв працюють на тій чи іншій версії ОС. Але подібне нововведення відмінно вписується в політику про конфіденційність Apple, яка хоче дати більше захищеності користувачеві і дозволити нам самим управляти своїми iPhone.

Більш того, впровадження подібного поділу допоможе власникам старих версій iPhone. Тепер вони зможуть отримувати актуальні оновлення конфіденційності разом з усіма, а не чекати релізу оновлень для їх версій.

iLounge в Telegram