Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple може отримати вигоду в нинішній кризовій ситуації
Новини
933
Володимир Харламов

· 28 Березня 2021

Apple може отримати вигоду в нинішній кризовій ситуації

Зараз ми спостерігаємо серйозні проблеми у сфері постачання комплектуючих для компаній-виробників, що за словами аналітиків, це може привести до довгострокової вигоди для них і для Apple зокрема.



Apple може отримати вигоду в нинішній кризовій ситуації


iLounge в Telegram

У зв'язку з наростанням негативної ситуації на різних потужностях з виробництва електроніки, багато компаній відчувають все більшу нестачу комплектуючих. Цей факт підтверджує Apple, Samsung і Xiaomi, остання зокрема, мала хороші запаси компонентів для виробництва своїх пристроїв. А поява дефіциту у неї, говорить лише про те, що ситуація погіршилася і цьому дав поштовх недавня пожежа на заводі з виробництва мікросхем Renesas.

Згідно з аналітичними записами Webbush, вивченої AppleInsider, такий розвиток подій може призвести до вигоди в довгостроковій перспективі для постачальників. За словами аналітика Метта Брайсона, криза триватиме ще дуже довго, що призведе до ще більшого дефіциту компонентів. А у зв'язку з цим, Apple та інші виробники пристроїв будуть змушені вдатися до коригування цін, що своєю чергою, може негативно позначитися на вартості кінцевої продукції.

Джерело AppleInsider

iLounge в Telegram