Де ми?
Маєш iPhone? Тоді лови!

Підпишись, щоб отримати ТОП-7 фішок iPhone, які покращать твоє здоров'я.


Знижка тут!
×
iLounge | Новини | Apple додали функцію пошуку Локатор для AirPods Pro
Новини
1942
Софія Старк

· 6 Жовтня 2021

Apple додали функцію пошуку Локатор для AirPods Pro

Компанія Apple оновила прошивку AirPods Pro та AirPods Max. Вона включає функцію пошуку через Локатор за допомогою Bluetooth.



Apple додали функцію пошуку Локатор для AirPods Pro


iLounge в Telegram

Не так давно компанія Apple почала оновлювати прошивки для навушників AirPods Pro та AirPods Max. Раніше вже було оголошено, що у майбутньому з'явиться прошивка, що включить пошук через додаток «Локатор» з точним показом місця розташування гарнітури.

Нова прошивка встановлюється на AirPods під час підключення до iPhone, але може знадобитися час для її отримання. При цьому ви не можете вимушено оновити свої навушники.

В оновленні додана можливість поставити режим втрати, шукати точне місце розташування, а також повідомлення про те що ви забули навушники. Apple оновили свою статтю про пошук в додатку «Локатор», додавши AirPods.

Оновлений пошук зав'язаний на системі Bluetooth, на відміну від мітки Apple AirTag, яка працює через чіп широкосмугового зв'язку U1. З огляду на те, що U1 заблокований в деяких країнах, виникали проблеми з відстеженням. У випадку з AirPods Pro | AirPods Max обмежень немає, тому ви зможете знайти свої навушники з більшою точністю. Крім того, гарнітури будуть використовувати мережу Bluetooth найближчих пристроїв, щоб відобразити своє місце розташування.

Звичайно, буде потрібно тестування, щоб підтвердити ефективність пошуку за допомогою «локатора» у нас.

Джерело: 9to5mac

iLounge в Telegram